Driftinformation på SMS

Norfors Fjernvarme har søsat en helt ny SMS-løsning til gavn for alle kunder i Norfors Fjernvarme og Nivå Fjernvarme. Det nye system skal bidrage til at vigtige informationer kommer endnu hurtigere frem til forbrugerne.

”Vi glæder os over den nye SMS-løsning”, siger driftslederen i fjernvarmen. ”I første omgang vil vi bruge systemet til at sende vigtige beskeder ud til vores kunder. Det kan for eksempel være ved fjernvarmebrud eller ved planlagte renoveringsarbejder, hvor vi kortvarigt er nødt til at lukke for fjernvarmen. Tidligere har vi sendt et brev – fremover sender vi en SMS.” 

Velkomst-SMS

Den første SMS blev sendt den 6. juni 2016, hvor alle fjernvarme-kunder med tilgængelige mobilnumre modtog en velkomst-SMS.

”Vi har sendt en SMS til alle de mobilnumre, der er registreret på kundernes adresser, undtagen udeladte og hemmelige numre”, siger driftsleder. ”Som kunde skal du aktivt melde servicen fra, såfremt du fremadrettet ikke ønsker at modtage SMS-beskeder fra os. Sammen med vores hjemmeside bliver det vores primære platform for vigtige informationer, og vi anbefaler naturligvis, at man fastholder tilbuddet om modtagelse af SMS-beskederne”.

De kunder, som ikke automatisk har modtaget en velkomst-SMS og gerne fremover vil modtage informations-SMS fra Norfors Fjernvarme, kan melde sig til servicen på Norfors’ hjemmeside. 

FAKTA

Udgangspunktet er, at alle fjernvarmekunder, som har et tilgængeligt mobilnummer, automatisk er tilmeldt SMS-tjenesten. Mandag den 6. juni 2016 sendte Norfors den første velkomst-SMS til alle disse mobilnumre.

Hvis du som kunde mod forventning ikke har modtaget en velkomst-SMS fra Norfors Fjernvarme, kan du tilmelde dig servicen her. Såfremt man ikke ønsker at modtage flere SMS-beskeder fra Norfors, skal man aktivt framelde sig servicen. Det gør man ved at svare på velkomst-SMS’en eller benytte formularen her.

Kontakt

Driftsledelsen
Telefon: 45160500
E-mail: norfors@norfors.dk