Medarbejder hos Norfors

Norfors søger vejeassistent

14. sep 2023

Er du Norfors nye vejeassistent?

Norfors søger en vejeassistent til betjening af fire vejeboder på tre forskellige lokationer. Funktionen er ny. Derfor vil du få god mulighed for at præge funktionens opbygning og opgavernes udvikling. Funktionen vil også være ansvarlig for den varekontrol, der udføres elektronisk såvel som on site.

Opgaver

  • Oprette kort til vognmænd – herunder dialog og service
  • Vejning – herunder kontrol, efterjustering
  • Udsendelse af rapporter til vognmænd (via system)
  • Efterkorrektion ift. vejning
  • Samarbejde med Norfors’ øvrige afdelinger – herunder Økonomiafdelingen og Usserødværket
  • Registrering og fakturering af byggeaffaldssager (i samarbejde med Norfors Plan og Miljøafdeling)
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation, rapporter mv.
  • Systemansvar (scanvægt, egne kameraer/vægte/kortlæsere/telefoner)
  • Stikprøvekontrol (via eks. scanx)
  • On site kontrol

Kompetencer

Vi forventer relevant uddannelsesbaggrund (HK eller lignende), og vi forventer, at den rette kandidat har erfaring med scanvægt og alle relevante funktioner ifm. ind- og udvejning. Vi lægger vægt på, at du er god til at tale med mennesker, og at du kan være løsningsorienteret og imødekommende – også, hvis der opstår misforståelser eller fejl i en travl hverdag.
Der vil være skiftende arbejdstider indenfor Vejebodens åbningstid.

Ansøgning
Vi foretager løbende interviews, så hvis opslaget har fanget din interesse så send dit CV og en kort, motiveret ansøgning til ps@norfors.dk. Stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette person.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Plan og Miljøchef, Peter Storm på telefon 45160504.

Vilkår

Løn efter relevant overenskomst for stillingen, dine relevante kvalifikationer samt din øvrige baggrund. Vi tilbyder bl.a. en god sundhedsforsikring og en attraktiv pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, der samler medarbejderne omkring virksomhedsbesøg, sommerfester, familie- og fisketure mv.

I Norfors stiller vi om. Vi forbereder os til fremtiden. Vi leverer i dag fjernvarme til 60.000 husholdninger og virksomheder. Fjernvarme skal vi levere til flere. Affaldsenergien bliver selskabsgjort og produkterne på affaldsområdet bliver markedsgjort. Bliv en del af omstillingen hos os, hvis du tror på, at du har evnerne og drivet til at få den grønne omstilling til at ske i virkeligheden.

Vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentificering, seksuel orientering, religion og etnicitet til at søge stillingen, fordi vi ved, at et alsidigt og inkluderende miljø er afgørende for at skabe en inspirerende og effektiv arbejdsplads.